06 87885183 info@sportbrasil.nl

Ball Games

In veel gezinnen is de bal het eerste speelgoed voor kinderen. Door zijn bruikbaarheid en bruikbaarheid is het het favoriete speelgoed voor bijna alle kinderen. De voordelen ervan zijn het meest gekochte speelgoed van ouders te maken. Een bal vermaakt iedereen, terwijl het bijdraagt ​​aan fysieke, emotionele, sociale en morele ontwikkeling.

Capoeira

Capoeira is een verdedigingsport uit Brazilië, waar acrobatiek, zelfverdediging en muziek samenkomen. Deze kunst is daarom goed voor de motoriek en het zelfvertrouwen. Je leert eigen grenzen te ontdekken. Naast dat er goed wordt gesport, maken we ook muziek in de les en zingen we Braziliaanse capoeiraliedjes. Belangrijkste is: plezier!

Yoga Jong & Oud

Kinderyoga is goed voor de dagelijkse balans. Met yoga proberen we het lichaam sterk te maken en de geest te ontspannen. Zeker nodig met alle dagelijkse inspanningen die kinderen moet leveren elke dag. De oefeningen hebben een positief effect op de adem, concentratie, motoriek en zelfvertrouwen. Om de fantasie en creativiteit van elk kind te stimuleren heeft elke les een thema. Van Jungle tot ‘wat vind je het engst’.

Surf & Kitesurf

Op zoek naar surf en kitesurflessen? Sport Brasil verzorgt surf- en kitesurflessen.
Ervaar het gevoel van vrijheid tijden het surfen of kitesurfen. Het geluid van de golven, de kracht van het water en het plezier om in de natuur te zijn geven je super veel energie. 

Personal Trainer

Ben je op zoek naar een goede Personal Trainer die jou binnen no-time fit krijgt of ervoor zorgt dat je uitkomt op het voor jou ideale gewicht?

.

Close Menu
Open chat
Welcome to SportBrasil! How can I help you?